Legion Pro Wrestling
Legion Pro Wrestling Off-Top SPAM Pokemony

Pokemony

Pokemony

15.06.2026, 17:46
Pokemony zasługują na oddzielny  temat, na pewno chociaż za dzieciaka je oglądaliście, bo to są po prostu nasze czasy.

Kto jest waszym ulubionym? Moim jest Meowth. Jego backstory, to, że sam nauczył się chodzić, mówić, jego inteligencja. Kochany kotek. Plus mnie zawsze do ''złoli'' ciągnęło. 

W tamtym roku miałem ostrą fazę na chodzenie i łapanie pokemonów w Pokemon GO. Ogólnie sporo akcesoriów też wtedy kupowałem. xD Mocna fiksacja była grana.

[Obrazek: format,webp]

[Obrazek: bIo9o.gif]
Jose Lopez
4/0/0
Nathan Martin
2/0/0
Odpowiedz
Carnival
Zawodowiec
15.06.2026, 17:46 #1
Pokemony zasługują na oddzielny  temat, na pewno chociaż za dzieciaka je oglądaliście, bo to są po prostu nasze czasy.

Kto jest waszym ulubionym? Moim jest Meowth. Jego backstory, to, że sam nauczył się chodzić, mówić, jego inteligencja. Kochany kotek. Plus mnie zawsze do ''złoli'' ciągnęło. 

W tamtym roku miałem ostrą fazę na chodzenie i łapanie pokemonów w Pokemon GO. Ogólnie sporo akcesoriów też wtedy kupowałem. xD Mocna fiksacja była grana.

[Obrazek: format,webp]

[Obrazek: bIo9o.gif]
Jose Lopez
4/0/0
Nathan Martin
2/0/0
Odpowiedz
15.06.2026, 19:15
Ulubiony to na pewno Squirtle. Jako mały jest słodki, jako Wartotle już wygląda groźniej, a jako Blastoise wyglądał zawsze jak ostry skurwol.

No i do Alakazama zawsze miałem słabość.

A no i Pokemony dla mnie kończą się na Master Quest potem to już nie Pokemony.

[Obrazek: file-0000000071147246b84451f13fe8e9b6.png]
Streak:
5/0/2:
Zbyszek Uszczelka def. Zygmunt Butla, Miguel Escobar, Preston Steele
[Obrazek: file-00000000782c8243ab17a22015648be4.png]
Streak:
0/0/0
Odpowiedz
Varost
Zawodowiec
15.06.2026, 19:15 #2
Ulubiony to na pewno Squirtle. Jako mały jest słodki, jako Wartotle już wygląda groźniej, a jako Blastoise wyglądał zawsze jak ostry skurwol.

No i do Alakazama zawsze miałem słabość.

A no i Pokemony dla mnie kończą się na Master Quest potem to już nie Pokemony.

[Obrazek: file-0000000071147246b84451f13fe8e9b6.png]
Streak:
5/0/2:
Zbyszek Uszczelka def. Zygmunt Butla, Miguel Escobar, Preston Steele
[Obrazek: file-00000000782c8243ab17a22015648be4.png]
Streak:
0/0/0
Odpowiedz
195
24.06.2026, 22:16
Miałem zajrzeć do tego tematu jak tylko się pojawił, ale jakoś tak się zeszło. Co do Pokemonów to jestem zdecydowanie ich fanem, ogrywałem masę gierek na emulatora GBA czy NDS, te nowsze serie nie do końca mi leżą. Aczkolwiek jakiś czas temu zacząłem oglądać te, gdzie Ash nie jest już głównym bohaterem i nawet da się to oglądać gdzieś w tle. Co do ulubionych poksów to ja generalnie uwielbiam pokemony trawiaste sam mam wytatuowanego Venosaura na ręku więc będzie mi już towarzyszyć do końca moich dni. Obok Dragon Balla i Naruto to moje ulubione anime jeśli można to tak traktować.

[Obrazek: a4578aa15d55c.png]
Rob McŁowicz

Streak: 2-0-2
Last Match: Axel Blaze def. Rob McŁowicz
Achievements:

[Obrazek: cEjDAaW.png]
Silas Crowe

Streak: 2-0-0
Last Match: Silas Crowe def. Jeff Brown
Achievements:
Odpowiedz
Ryse
Head Admin
24.06.2026, 22:16 #3
Miałem zajrzeć do tego tematu jak tylko się pojawił, ale jakoś tak się zeszło. Co do Pokemonów to jestem zdecydowanie ich fanem, ogrywałem masę gierek na emulatora GBA czy NDS, te nowsze serie nie do końca mi leżą. Aczkolwiek jakiś czas temu zacząłem oglądać te, gdzie Ash nie jest już głównym bohaterem i nawet da się to oglądać gdzieś w tle. Co do ulubionych poksów to ja generalnie uwielbiam pokemony trawiaste sam mam wytatuowanego Venosaura na ręku więc będzie mi już towarzyszyć do końca moich dni. Obok Dragon Balla i Naruto to moje ulubione anime jeśli można to tak traktować.

[Obrazek: a4578aa15d55c.png]
Rob McŁowicz

Streak: 2-0-2
Last Match: Axel Blaze def. Rob McŁowicz
Achievements:

[Obrazek: cEjDAaW.png]
Silas Crowe

Streak: 2-0-0
Last Match: Silas Crowe def. Jeff Brown
Achievements:
Odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten wątek: