Mike F'N Brutal vs Elias Shadow - Raczej spodziewałbym się tutaj wygranej Brutala, aczkolwiek nie sądzę, aby była to egzekucja, gdyż Shadow również dobrze zaprezentował się na pierwszej gali
Derek Halloway vs Zygmunt Butla - No tutaj też mamy ciekawe zestawienie. Generalnie Derek trochę bardziej merytoryczne wrażenie tutaj robi, natomiast uparowany Zbyszek ma zupełnie inne zadania z tym związane, co może zapowiedzieć wyrównane starcie. Nadal stawiam na Dereka, choć minimalnie
Derrick Mantel vs Mateusz MW - Uwielbiam co niesie za sobą ta walka. Tutaj obaj na pierwszej edycji pokazali w moim mniemaniu fajne rzeczy jeśli chodzi o segmenty, Mateusz ma ten fajny move in z oliwką, który rzucił mi się w oczy, Derrick jednak również jest mocny, nie wiem jeszcze na kogo tutaj postawię
Kenneth Riddle vs Ryback - Kurde takie starcie, akurat kiedy mam 2 tygodnie na wyjazdach w pracy, i zero czasu, ale tanio skóry nie sprzedam, bo prędzej czy później będzie to program...raczej prędzej... : )
Rob McŁowicz vs Jorge Cavazos - O, i to kolejna zajebista walka w zestawieniu. Ja postać Cavazosa bardzo lubie, ale trzeba przyznać, że i Rob w pierwszej edycji LPW zrobił dobre show. Znowu pachnie tutaj remisem, a tego chyba nie będzie
Escobar vs. Sabre Jr. - I kolejna cholera jasna bardzo ciekawa walka. Escobar wypadł tydzień temu świetnie, natomiast Sabre chyba jeszcze lepiej. Ta karta jest fenomenalna, bo tak naprawdę typowanie walk zakrawa czasami o blindeyes match :v
Zbyszek Uszczelka vs. Preston Steele - A tu jestem trochę zdziwiony, bo jednak patrząc chyba szerzej na obie postaci, plus mając do wglądu pierwszą galę, wydaje mi się, że Preston jest tu faworytem
Axel Blaze vs Edgar Dickinson - Obaj się świetnie pokazali podczas pierwszej gali, i to znowu trudne zestawienie, nie chciałbym aby którykolwiek tutaj przegrał, jednak inaczej się nie da
Podsumowując - Karta jest cholernie mocna, ja przy typerze mam problemy xD